Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй
Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи /2001-2008/
Хүнсний үйлдвэрлэлийн технологи /2009-2015/
Нийтийн хоолны технологи, инженер /2002-2005/
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний технологи /2006-2015/
Хүнсний сүлжээний хөргөлтийн систем
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИ” /2012-2021/
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИ, ЭРҮҮЛ АХУЙ” /2016-2021/
“ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ТЕХНОЛОГИ” /2012-2021/
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИ” 2021-2022
“ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИ, ЭРҮҮЛ АХУЙ” /2021-2022/
“ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ТЕХНОЛОГИ” /2021-2022/
Барилга, цахилгаан, хөргөлтийн инженер /2020-2021/
Барилга, механикийн инженер /2021-2022/
“ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ТЕХНОЛОГИ” болон “ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИ” 2022 он 4А анги
ХҮНСНИЙ ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ 3Б /2022-2023/