Уг тэмцээн ньмэргэжлийн ангиудын оюутнуудын онолын мэдлэгийг хэрэглээн дээр тулгуурлан бататгах зорилготой бөгөөд зорилгын хүрээнд доорх зорилтуудыг дэвшүүлсэн.
Зорилт
Тэмцээнд ХҮҮТ-4а, ХҮҮТ-3а, ХИ-2в ангийн оюутнууд 8 баг бүрдүүлэн оролцсон.
ХҮҮТ-4а анги
ХҮҮТ-3а анги
ХИ-2в ангийн
Тэмцээний үйл явц нь дараах дараалалын дагуу явагдсан
|   №  |    Үйл ажиллагаа  |    Үйл ажиллагааны зохион байгуулалтанд тавигдах шаардлага  |  
|   1  |    Багийн мэндчилгээ  |    Зохион байгуулалт, хувцас жигдрэлт  |  
|   2  |    Гэрийн даалгавар / багууд өөрсдийн сонирхосон нэг порц үндсэн хоол хийж ирэх/ бүтээгдэхүүнээ тайлбарлах  |    Өнгө үзэмж таваглалт дулааны боловсруулалтын арга  |  
|   3  |    Багууд бусад багуудад асуулт тавих / багийн ахлагч/  |    Оновчтой, ойлгомжтой байх  |  
|   4  |    Хоол хүнстэй холбоотой хөгжөөнт үзүүлбэр  |    Мэргэжилтэй холбоотой, ойлгомжтой байх , хугацаа барих  |  
|   5  |    Багшийн бэлдсэн асуултанд хариулах /баг хамт олноороо хэлэлцэх /  |    Багшийн асуултанд багаар хэлэлцэж багийн гишүүн хариулна.  |  
|   6  |    Асуултанд хэн хурдан хариулах вэ? / 40 асуулт /  |    Нэг асуулт нэг оноо  |  
|   7  |    Үгийн сүлжээ бөглөх тэмцээн / багийн ахлагч нар сугалах/  |    Үгийн сүлжээг багаар хэлэлцэж бөглөх  |  
 



Амжилттай оролцсон нийт оюутнууддаа баярлалаа, сурлагын амжилт хүсье
Хүнсний технологийн тэнхим