1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Холбогдох
Сургалт & Чанар
Их уншсан
ДАА-637 Сүү боловсруулах үйлдвэрлэл/Эмхэт.Мөнхжаргал. Б., Нарангэрэл Ч., Бат- Н-294 Эрдэнэ А.;Хян. Ганхөлөг Г., Бат-Эрдэнэ А.- УБ., 2019.-ISBN 978-99962-0-775-4
ДАА 370 Ухаалаг удирдахуй/Хян.Цээпил С., Ганчимэг Ц.-УБ.:Мөнхийн үсэг ХХК.,2019.-ISBN978-9919-21-324-46:
Хүнсний аюулгүй байдлын үндэс
DDC-688.8 Х-83 Авдай Ч.ба бус Хүнсний сав баглаа боодлын материал ба дизайн .УБ.,2015.-156х.
DDC-338 O.63, Емельянов А.И.ба бус. УБ.,2017.226х , Практик тооцоо
DDC-615.9 Ю-509 Юндэн С. Химийн бодисын эмнэлзүйн хор судлал.УБ.,2014.-358х.
DDC-624.183, Б-168, Базар Г. Төмөр бетон бүтээц-2.УБ.,2012.391х
DDC-637’023 Н-294, Нарангэрэл М., Нарангэрэл Ч. Шар сүү:шинж,чанар,технологи,хэрэглээ.УБ.,2018.110х.
DDC-624.151 , Д-394 , Дашжамц Д.,Алтанцэцэг Ж. Инженерийн геологи.УБ.,2013.- 248х
Тогоочийн ном
Их уншсан
ДАА-637 Сүү боловсруулах үйлдвэрлэл/Эмхэт.Мөнхжаргал. Б., Нарангэрэл Ч., Бат- Н-294 Эрдэнэ А.;Хян. Ганхөлөг Г., Бат-Эрдэнэ А.- УБ., 2019.-ISBN 978-99962-0-775-4
ДАА 370 Ухаалаг удирдахуй/Хян.Цээпил С., Ганчимэг Ц.-УБ.:Мөнхийн үсэг ХХК.,2019.-ISBN978-9919-21-324-46:
Хүнсний аюулгүй байдлын үндэс
DDC-688.8 Х-83 Авдай Ч.ба бус Хүнсний сав баглаа боодлын материал ба дизайн .УБ.,2015.-156х.
DDC-338 O.63, Емельянов А.И.ба бус. УБ.,2017.226х , Практик тооцоо
DDC-615.9 Ю-509 Юндэн С. Химийн бодисын эмнэлзүйн хор судлал.УБ.,2014.-358х.
DDC-624.183, Б-168, Базар Г. Төмөр бетон бүтээц-2.УБ.,2012.391х
DDC-637’023 Н-294, Нарангэрэл М., Нарангэрэл Ч. Шар сүү:шинж,чанар,технологи,хэрэглээ.УБ.,2018.110х.
DDC-624.151 , Д-394 , Дашжамц Д.,Алтанцэцэг Ж. Инженерийн геологи.УБ.,2013.- 248х
Тогоочийн ном