1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ТЕХНОЛОГИЙН ДЭЭД СУРГУУЛЬ
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Технологийн
Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн биохимийн лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
БААСАНЖАВЫН БАРАМСАЙ Профессор, Ph.D 1997
РЭНЦЭНГИЙН ДАРЬХҮҮ Доктор (Ph), 2004
ЯДАМСҮРЭНГИЙН БАЯРХҮҮ Доктор (Ph), 2003
ЧОЙЖИЛСҮРЭНГИЙН НАРАНГЭРЭЛ Доктор (Ph), 2002
СҮХБААТАРЫН НАРАНДЭЛГЭР Доктор (Ph), 2008
НАГААРАНЗЫН ЧИМЭГЭЭ Доктор (Ph), 2016
ОТГОНБААТАРЫН ЭНХЗУЛ Доктор (Ph), 2012
ПҮРЭВСҮРЭНГИЙН БАЙГАЛМАА, ДОКТОР (PhD),2020
2025-01-18
БИОЛОГИИЙН УХААНЫ ДОКТОР (Ph.D), ДЭД ПРОФЕССОР МИЙМЭЭГИЙН ГАНБОЛД , 2000
2025-01-18
ДОКТОР (Ph.D), ТДС-ИЙН ДЭД ПРОФЕССОР ЧИМЭДСҮРЭНГИЙН ЖАВЗАНДУЛАМ, 2014
Их уншсан
Ази тивийн сүүний түншлэл хүрээнд лекц зохион байгуулав.
ШУТИС-ийн ҮТСургууль, Монголын тогооч нарын холбоотой хамтран зохион байгуулсан уулзалт семинарт хамрагдлаа
НАГААРАНЗЫН ЧИМЭГЭЭ Доктор (Ph), 2016
“ХҮНС СУДЛАЛ БА ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ -2024” ОЮУТНЫ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ БОЛЛОО.
“ХООЛ, ХҮНС –ЭРҮҮЛ МЭНД” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал болов.
"ТЕХНОЛОГИ -ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ 2022" Оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо.
“ШИНЭ ХҮНС” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
USE OF PROPIONIC ACID BACTERIA IN THE PRODUCTION OF SOFT CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK
Хөргөлтийн инженерийн анхны төгсөлт
"ХҮНСНИЙ ШИМ СУДЛАЛ-2015" ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭ, ОНОЛ ПРАКТИКИЙН БАГА ХУРАЛ
Их уншсан
Ази тивийн сүүний түншлэл хүрээнд лекц зохион байгуулав.
ШУТИС-ийн ҮТСургууль, Монголын тогооч нарын холбоотой хамтран зохион байгуулсан уулзалт семинарт хамрагдлаа
НАГААРАНЗЫН ЧИМЭГЭЭ Доктор (Ph), 2016
“ХҮНС СУДЛАЛ БА ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ -2024” ОЮУТНЫ ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭНИЙ БАГА ХУРАЛ БОЛЛОО.
“ХООЛ, ХҮНС –ЭРҮҮЛ МЭНД” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал болов.
"ТЕХНОЛОГИ -ИНЖЕНЕРЧЛЭЛ 2022" Оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо.
“ШИНЭ ХҮНС” сэдэвт оюутны эрдэм шинжилгээний хурал боллоо
USE OF PROPIONIC ACID BACTERIA IN THE PRODUCTION OF SOFT CHEESE MADE FROM GOAT’S MILK
Хөргөлтийн инженерийн анхны төгсөлт
"ХҮНСНИЙ ШИМ СУДЛАЛ-2015" ЭРДЭМ ШИНЖИЛГЭЭ, ОНОЛ ПРАКТИКИЙН БАГА ХУРАЛ