1965

Технологийн цогцолбор сургууль

ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ

Хүнс Технологийн
Политехник коллеж

Сургалт & Чанар

DDC-663 Д-37 , Дарс амтлах бяцхан хөтөч . УБ.,2014.192х

Энэхүү ном нь 3 бүлгээс тогтох бөгөөд дарсны усан үзмийн гол төрөл ,дэлхийд алдартай усан үзмийн төрлүүд,дарсны амтанд нөлөөлөх хүчин зүйлс, шалтгааныг мэдэж,тэдгээрийг хоолтой хэрхэн зохицуулах тухай өгүүлэх бөгөөд мөн түүнчлэн амт үнэрийг судлана.

Их уншсан