1965
Технологийн цогцолбор сургууль
ХҮНСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ, ТЕХНОЛОГИЙН ИХ СУРГУУЛЬ
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
EN
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Хүнс Технологийн
Политехник коллеж
Хүнс үйлдвэрлэл,
Технологийн Их Сургууль
Хүнс, Технологийн
Политехник Коллеж
Оюутан
суралцагчид
Үе үеийн
төгсөгчид
Бидний тухай
Үүсгэн байгуулагчийн мэндчилгээ
Бүтэц, зохион байгуулалт
Удирдах зөвлөл
Захиргаа аж ахуй
Түүхэн замнал
Дүрэм журам
60 жилийн ой
Тэнхим
Технологийн Дээд Сургууль
Хүнс, Технологийн Политехник Коллеж
Хүнс, Технологийн тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хүмүүнлэгийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Байгалийн ухааны тэнхим
Танилцуулга
Тэнхмийн мэдээ
Магадлан итгэмжлэл
Байгууллагын чанарын баталгаажилт
Хөтөлбөрийн чанарын баталгаажилт
Чанарын баталгаажуулалт
Өөрийн үнэлгээний тайлан
Ахиц дэвшлийн тайлан
Брэнд бүтээгдэхүүн
Брэнд бүтээгдэхүүн
Brand Book
Сургалт & Чанар
Сургалтын шатлал
Сургалт, хүмүүжлийн ажлын төлөвлөгөө
Номын сан
Дадлагын тайлан бичих аргачлал
Төгсөгчийн загвар
Хамтын ажиллагаа
Гадаад харилцаа
Дотоод хамтын ажиллагаа
Эрдэм шинжилгээ, инноваци
Судалгаа шинжилгээний ажил
Эрдмийн зөвлөл
Манай эрдэмтэд
Итгэмжлэгдсэн сорилтын лаборатори
Мэдээ & Зар
Цаг үеийн мэдээ
Зарлал мэдээлэл
Ажлын зар
Багшийн сонгон шалгаруулалтад тавигдах нийтлэг шаардлага
Холбогдох
Мэдээ & Зар
2016-04-12
Мэргэжлийн сургуулиуд болон политехник коллежуудын багш, суралцагчдын МЭДЭЭЛЭЛ ЗҮЙН улсын олимпиад амжилттай зохион байгуулагдлаа.
2016-04-12
ХТПК-н багш нарын дунд “Шилдэг илтгэл” шалгаруулах уралдаан боллоо.
2016-04-11
ХТПК-н Талх нарийн боовны мэргэжлийн ангийн суралцагчидтай уулзалт ярилцлага хийлээ.
2016-04-11
Технологийн дээд сургуулийн хамт олон, үе үеийн төгсөгчид, суралцагчид МҮОНТ-н “Монголын нэг өдөр” нэвтрүүлэгт оролцлоо.
2016-04-03
ХТПК-н 1-р ангийн суралцагчдын дунд Мэдээлэл зүй хичээлээр “АСТ” тэмцээн зохиогдлоо.
2016-03-30
Мэргэжлийн сургуулиудын багш, суралцагчдын дунд улсын химийн XII олимпиад зохион байгуулагдлаа.
2016-03-28
Ч.Оюун багш “Киев котлет” бэлтгэх үйлдвэр сургалтын үзүүлэх хичээлийг заалаа.
2016-03-28
Хоол үйлдвэрлэлийн тэнхимийн багш нар
2016-03-28
САЙН БАГШ САЙН ТУРШЛАГА-2016 өдөрлөгт оролцлоо.
2016-03-28
Хүнс технологийн политехник коллежийн ЗБЗГА 2а ангид тайлант хичээл зохион байгуулагдлаа.
2016-03-25
БАГШ Н. ЧИМЭГЭЭ ХАА-Н УХААНЫ ДОКТОРЫН ЗЭРЭГ ХАМГААЛЛАА.
2016-03-22
Технологийн Дээд Сургууль шилдэг оюутнууддаа батламж гардууллаа.
1..
33
34
35
36
37
Их уншсан
Монгол улсын мастер тогооч нарын зөвлөгөөнд оролцлоо
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
Ази тивийн олон улсын аварга шалгаруулах шатрын тэмцээнд хоолны багш, суралцагч ажиллалаа.
МУ-ын мастер тогооч Ю.Ганболд суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
"Эрүүл цэвэр орчин" аяны хүрээнд тус сургуулийн оюутнууд цэвэрлэгээ хийлээ.
Хэвлэлийн дизайнч мэргэжлийн ур чадварын аварга суралцагч тодорлоо.
“Гамшгаас хамгаалах сургалтын төвтэй” хамтран ХАБЭА-н баг гамшигаас урьдчилан сэргийлэх нь сэдэвт онол, практик хосолсон сургалтыг зохион байгуулагдлаа.
“Аюулгүй хүнс-Хөгжлийн түлхүүр” тэмцээн боллоо
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
“MINI CAKE” СЭДЭВТ ӨДӨРЛӨГ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ
Их уншсан
Монгол улсын мастер тогооч нарын зөвлөгөөнд оролцлоо
Мэргэжлийн сургуулиудын багш суралцагчдын дунд Монгол хэлний олимпиад зохион байгуулагдлаа
Ази тивийн олон улсын аварга шалгаруулах шатрын тэмцээнд хоолны багш, суралцагч ажиллалаа.
МУ-ын мастер тогооч Ю.Ганболд суралцагчидтай уулзалт хийлээ.
"Эрүүл цэвэр орчин" аяны хүрээнд тус сургуулийн оюутнууд цэвэрлэгээ хийлээ.
Хэвлэлийн дизайнч мэргэжлийн ур чадварын аварга суралцагч тодорлоо.
“Гамшгаас хамгаалах сургалтын төвтэй” хамтран ХАБЭА-н баг гамшигаас урьдчилан сэргийлэх нь сэдэвт онол, практик хосолсон сургалтыг зохион байгуулагдлаа.
“Аюулгүй хүнс-Хөгжлийн түлхүүр” тэмцээн боллоо
“Bon appetit -2016” Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний мэргэжлийн ангийн оюутнуудын ур чадварын тэмцээн
“MINI CAKE” СЭДЭВТ ӨДӨРЛӨГ ЗОХИОН БАЙГУУЛАВ